Bent u op zoek naar een edelsmid Hoofddorp?

Dan bent u bij juwelier Anijss aan het goede adres! De familie van Anijss werkt al ruim 200 jaar als edelsmid in deze business. Van vader op zoon op kleinzoon. Het team werkt met de grootste distributiebedrijven in Dubai, Italië, Hongkong, Thailand, België en Nederland waar de sieradenwereld erg subliem zijn. Nu is het bedrijf als edelsmid Hoofddorp gevestigd in het grote winkelcentrum aan de kruisweg 648.

Diensten Edelsmid Hoofddorp

Als edelsmid ontwerpt en fabriceert het bedrijf sieraden in opdracht van de klant. Het kan bijvoorbeeld een trouwring zijn. Anijss juwelier kan alle sieraden op maat maken, zo ook kettingen, armbanden, dasspelden etc. Klanten kunnen ook terecht voor reparaties en voor eigen nieuwe ontwerpen en creaties. En uiteraard gaat niets de winkel uit, alles word in de winkel zelf gemaakt en gerepareerd op een zeer professioneel manier, en soms ook klaar tijdens een kopje koffie of thee.

Uw sieraden worden gemaakt als nieuw. Alles kan, repareren, ontwerpen en het maken van nieuwe sieraden, het is een groot succes bij Anijss. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment in sieraden van verschillende bekende en onbekende merken. Kijk hier voor op onze merken pagina.

Contact Edelsmid Hoofddorp

U kunt dagelijks bij ons in de juwelierswinkel langs komen. Wij zijn op maandag vanaf 13:00 tot 18:00 geopend. Op dinsdag t/m Donderdag vanaf 10:00 t/m 18:00. Op vrijdags vanaf 10:00 t/m 21:00. En op zaterdags zijn wij vanaf 10:00 t/m 17:00 geopend. Op zondags doen wij mee aan de koopzondag vanaf 13:00 t/m 17:00. Wilt u een vraag stellen? Neemt u gerust contact met ons op via ons contactformulier!